ACTIV erőteljes aktív tisztítószer, közlekedési szennyeződés eltávolító aktív habACTIV erőteljes aktív tisztítószer, közlekedési szennyeződés eltávolító aktív hab
  • Járműmosás - Kézi autómosók-belsőtér

  • Járműmosás - Kamionok - buszok

  • Járműmosás - MunkagépekACTIV erőteljes aktív tisztítószer, közlekedési szennyeződés eltávolító aktív hab leírása

Leírás:
Az ACTIV egy koncentrált fényesítő hatású mosószer gyors mosásokhoz autók, teherkocsik, hordozható konténerek, ponyvák, buszok, motorok, gépek, hajók, szemetes kukák, stb. tisztításához.
Már a felhordás után dolgozni kezd a szuper aktív termék és eltávolítja a szuszpendálható szennyeződéseket, így könnyű öblítést tesz lehetővé.
Tökéletesen kiegyensúlyozott keveréke felületaktív anyagoknak és speciális polírozó szereknek, így biztosítja a kezelt felület tisztaságát és fényét.
Különböző hőmérsékleteken végzett munka során is állandó hatás. A megfelelően kiválasztott összetevők garantálják a termék magas biológiai lebonthatóságát. 
Nagymértékben hígítható, kemény vízzel is hatékonyan működik, megtöri az elektrosztatikus kötést a szennyeződés és az autókarosszéria között, így biztosítja a tökéletes tisztítást, gyors tisztítórendszerekben egyaránt.
Nem szükséges rongy vagy kefe használata!

Használat:
FELHASZNÁLÁS VEGYSZER PERMETEZŐVEL:
Hígítsuk vízzel a szennyezettség mértékének függvényében 1:50 – 1:100 arányban, permetezzük egyenletesen a teljes felületre alulról felfelé és öblítsük le nagy nyomású hideg vízzel.
A sötét és meleg felületeket célszerű lehűteni, a gyors száradást elkerülendő. Ne permetezzük a hígítatlan terméket alumíniumra és ötvözeteire.

MAGAS NYOMÁSÚ, KEFE NÉLKÜLI MOSÓBAN
Hígítsuk a terméket vízzel (1:200-300), terítsük szét a teljes jármű felületén 15 cm távolságból, majd öblítsük alaposan. 
Állítsuk a hőfokot 50-60°C közé. 

pH: 11,5


Minden jog fenntartva 2021
Optilube Kft.