ACTIV FLEUR kellemes illatú önfényező járműtisztító szerACTIV FLEUR kellemes illatú önfényező járműtisztító szer
  • Járműmosás

  • Járműmosás - Kamionok - buszok

  • Járműmosás - MunkagépekACTIV FLEUR kellemes illatú önfényező járműtisztító szer leírása

Technikai információk
Koncentrált, fényesítő hatású mosószer gyors mosásokhoz autók, teherkocsik, hordozható konténerek, ponyvák, buszok, motorok, gépek, hajók, szemetes kukák, stb. tisztításához, kellemes virágillattal.
Már a felhordás után dolgozni kezd a szuper aktív termék és eltávolítja a szuszpendálható szennyeződéseket, így könnyű öblítést tesz lehetővé.
Tökéletesen kiegyensúlyozott keveréke felületaktív anyagoknak és speciális polírozó szereknek. Így biztosítja a kezelt felület tisztaságát és fényét, különböző hőmérsékleteken végzett munka során is állandó hatással. A megfelelően kiválasztott összetevők garantálják a termék magas biológiai lebonthatóságát. Nagymértékben hígítható, kemény vízzel is hatékonyan működik, megtöri az elektrosztatikus kötést a szennyeződés és a tisztítandó felület között, így biztosítja a tökéletes tisztítást. Nem szükséges rongy vagy kefe használata.

Használati utasítás:
FELHASZNÁLÁS VEGYSZER PERMETEZŐVEL:
Hígítsuk vízzel a szennyezettség mértékének függvényében 1:50 – 1:100 arányban, permetezzük egyenletesen a teljes felületre, alulról felfelé és öblítsük nagy nyomású hideg vízzel. A sötét és meleg felületeket célszerű lehűteni, a gyors száradást elkerülendő. Ne permetezzük a tömény terméket alumíniumra és ötvözeteire!
MAGAS NYOMÁSÚ, KEFE NÉLKÜLI MOSÓBAN:
Hígítsuk a terméket vízzel (1:200-300), terítsük szét a teljes jármű felületén 15 cm távolságból, majd öblítsük alaposan. Állítsuk a hőfokot 50-60°C közé.
Kerüljük a termék festett felületekre történő száradását.
Ne permetezzük a tömény terméket alumíniumra és ötvözeteire!
pH: 11,5


Minden jog fenntartva 2021
Optilube Kft.