ARIA split és fancoil illatosító lapkákARIA split és fancoil illatosító lapkák
  • Klíma karbantartásARIA split és fancoil illatosító lapkák leírása

Leírás:
Az ARIA az Errecom Laboratórium által kifejlesztett Split és Fan-coil légfrissítő lap. Az ARIA a következő illatokban kapható: Lemon (Citrom) and Pure (Tiszta).
Az ARIA egy innovatív megoldás a beltér illatosítására, anyaga nagyon hasonlít a Split klímák és a Fan-coil-ok légszűrőinek anyagához. Ez az anyag nem csökkenti a rendszer légkeringtetési teljesítményét mialatt az illatanyag felszabadul, így nem csökkenti a berendezés hűtési vagy fűtési teljesítményét.
A lapkában tárolt illatanyag lassan és hosszantartóan szabadul fel, így mindenki élvezni fogja a légkondicionált helyiségben való tartózkodást.
Az ARIA hatékonyan fedi el a helységben vagy a berendezésben lévő kellemetlen szagokat, behelyezése és eltávolítása nagyon egyszerű. Amikor az illat már nem érzékelhető, tisztítsa meg a szűrőbetéteket a CHINOOK nevű termékünkkel, majd helyezzen be egy új ARIA lapot a berendezésbe.

Használat:
Kapcsolja ki a berendezést, nyissa ki a szűrőterületet, majd helyezze az illat lapot a betétek közé vagy a Fan-coil hőcserélő lamellái közé.
Olyan A/C rendszerű modelleknél ahol az ARIA túl nagy, vágja azt egy ollóval a megfelelő méretre.


Minden jog fenntartva 2021
Optilube Kft.