BAGNOBELLO nagyon kellemes illatú, kíméletes vízkőoldó- és fényesítő hatású tisztítószerBAGNOBELLO nagyon kellemes illatú, kíméletes vízkőoldó- és fényesítő hatású tisztítószer
  • Ho.Re.Ca. - Konyha-fürdőszobaBAGNOBELLO nagyon kellemes illatú, kíméletes vízkőoldó- és fényesítő hatású tisztítószer leírása

Technikai információk:
Rendkívül kellemes illatú, kíméletes vízkőoldó, fényesítő-és fertőtlenítőszer csapokhoz szerelvényekhez, zuhanyokhoz, vécékhez és rozsdamentes acél felületekhez.
Kiváló fehérítőszer csempékhez, fugákhoz, kerámiákhoz. Eltávolítja a különféle szennyeződéseket, szappanmaradványokat, mosdókról, zuhanyokról, vécékről.
Megelőzi a lerakódások képződését. A termék kiváló, első osztályú alapanyagokból áll, melyek eltávolítják a vízkövet a csapokról és szerelvényekről, tökéletes tisztaságot és fényességet biztosítva a felületen.
Mivel a termék nem túlzottan alacsony pH-jú, ezért kifejezetten napi takarításokhoz lett kifejleszve. 

Használati utasítás:
Permetezzük a felületre, töröljük át ronggyal és öblítsük bő vízzel. A megtisztított felületet szárazra is törölhetjük egy mikroszálas ronggyal vagy szintetikus szarvasbőrrel.

pH: 5
 


Minden jog fenntartva 2021
Optilube Kft.