BEST ACID COND CLEANER savas koncentrált tisztítószer kondenzátorokhozBEST ACID COND CLEANER savas koncentrált tisztítószer kondenzátorokhoz
  • Klíma karbantartásBEST ACID COND CLEANER savas koncentrált tisztítószer kondenzátorokhoz leírása

Leírás:
A BEST ACID COND CLEANER egy savas oxid eltávolító szer olyan kondenzátorok hatékony tisztítására, melyek extrém módon szennyezettek, lerakódásosak. Tulajdonságainak köszönhetően a A BEST ACID COND CLEANER egy nagyon hatékony oxid eltávolító, mivel még a még a makacs lerakódásokat is leoldja.
A BEST ACID COND CLEANER egy koncentrált megoldás, melyet hígítva kell alkalmazni és könnyedén eltávolítja az oxidációt, a megszáradt sókat vagy vízkövet. Ez a megfelelő termék az elhanyagolt rendszerek újraélesztéséhez, tökéletesítve azok hatékonyságát; különösen ajánlott a lemezes hőcserélők üregeibe mélyen betapadt vízkő vagy egyéb szerves szennyeződések eltávolítására.

Használat:
Hígítsa a BEST ACID COND CLEANER-t 1:6 arányban vízzel, permetezze a terméket a tisztítani kívánt felületre, várjon 5 percet, majd alaposan öblítse le tiszta vízzel. Használata előtt a legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott egy zsírtalanító kezelés alkalmazása egy lúgos zsírtalanítóval (pl. COND CLEANER), hogy eltávolítsuk a zsíros szennyeződéseket a vízkő tetejéről.
Kerülje a kényes vagy lakkozott anyagokkal történő kontaktust. A BEST ACID COND CLEANER nem károsítja a fém alkatrészeket.
A BEST ACID COND CLEANER használata csak gyakorlott szakembereknek ajánlott, akik speciális munkavédelmi eszközökkel is rendelkeznek.


Minden jog fenntartva 2021
Optilube Kft.