COOL-SHOT teljesítménynövelő adalék járművek A/C rendszereihezCOOL-SHOT teljesítménynövelő adalék járművek A/C rendszereihez
  • Klíma karbantartásCOOL-SHOT teljesítménynövelő adalék járművek A/C rendszereihez leírása

Leírás:
A COOL-SHOT egy adalékanyag, mely fokozza, tökéletesíti minden gépjármű A/C rendszerének teljesítményét. A COOL-SHOT hidegebb, gyorsabb hűtést biztosít. Ez egy környezetbarát termék, mivel csökkenti a CO² kibocsátást, meghosszabbítja a klímaberendezések élettartamát, csökkenti azok karbantartási költségeit. Gyorsan hat és csökkenti a vibrációt és a kompresszor zaját.
A COOL-SHOT kétfajta szintetikus katalizátorból és kenőanyagokból áll, mely az A/C rendszer hatékonyságát a maximális szintre emeli. Kiküszöböli az Olajdugó Jelenséget, amikor is olajmaradványok tapadnak a hűtőrendszer belső falára, melyek akadályozzák a hőcserét, elszigetelik a hűtőgázt és ezáltal csökkentik az A/C rendszer teljesítményét. A COOL-SHOT úgy hat, mint egy katalizátor anélkül, hogy kémiai változást okozna. Lehetővé teszi a hűtőgáz áramlását, annak direkt érintkezését biztosítva a csövek felületével, egy kiváló teljesítményjavulást érve el: a COOL-SHOT 5 C°-kal hidegebb levegőt biztosít, legalább 20%-kal csökkenti az AC/R rendszer energiafelhasználását, 54%-kal emeli a kompresszor kenőanyag hatékonyságát, melynek élettartamát 50%-kal meghosszabbítja. Csökkenti a kompresszorban keletkező súrlódást, ezzel csökkentve a vibrációt és a zajt és legalább 20%-kal csökkenti. Fluoreszkál is UV fény hatására. Alkalmas minden jármű A/C rendszerébe, melyek R134a és R1234yf hűtőgázzal működnek.

Használat:
Juttassa a COOL-SHOT-ot a jármű A/C rendszerébe.
UNIVERZÁLIS DÓZIS JÁRMŰVEK A/C RENDSZERÉHEZ = 30 ml (1 fl. oz).
Indítsa el az A/C rendszert. A normál használat során a COOL-SHOT visszaadja a hűtés maximális hatékonyságát.
A COOL-SHOT csak tapasztalt szakemberek használják, akik rendelkeznek a szükséges védőfelszereléssel.


Minden jog fenntartva 2021
Optilube Kft.