D.S. 13 4 in 1 nyégy funkciós gépi mosogatószerD.S. 13 4 in 1 nyégy funkciós gépi mosogatószer
  • Ho.Re.Ca. - Konyha-fürdőszobaD.S. 13 4 in 1 nyégy funkciós gépi mosogatószer leírása

Leírás:
A D.S. 13 4 in 1 egy innovatív termék, automatikus vegyszer adagolóval rendelkező vagy anélküli edény és/vagy pohármosogató gépekbe. Ez a termék 4 termék hatását egyesíti: tisztít, fertőtlenít, cseppmentesít és megszűnteti a kellemetlen szagokat.
Tökéletesen tisztítja és eltávolítja a makacs szennyeződéseket, fényessé téve a konyhai felszereléseket és poharakat, megszűntetve a kellemetlen szagokat és a homályos foltokat. Ideális választás kávézók és bárok számára, mert vízkövesedés gátló adalékot tartalmaz.
Hatékonyan távolítja el a rúzsfoltokat, kávé lerakódásokat, zsírt és ételmaradványokat az evőeszközökről, tányérokról és poharakról. Önszárító hatással rendelkezik és fényes edényeket és evőeszközöket produkál visszamaradt árnyékfoltok nélkül.
Kényelmes, egy literes kiszerelése lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető helyen lévő tartályok vagy adagoló nyílások problémamentes feltöltését. Használható a háztartási mosogatógépekben is.

Használat:
Az átlagos dózis 1 – 2 gr/liter víz. Az adagolást emelhető a vízkeménység függvényében. A háztartási mosogatógépek tabletta tartóját csak egyszerűen töltse fel a falán látható jelzésig.


Minden jog fenntartva 2021
Optilube Kft.