EVAPORATOR CLEANER FOAM Tisztító-és fertőtlenítő hab aerosol 60 cm-es hosszabbító szárral, épülete EVAPORATOR CLEANER FOAM Tisztító-és fertőtlenítő hab aerosol 60 cm-es hosszabbító szárral,  épülete
  • Klíma karbantartásEVAPORATOR CLEANER FOAM Tisztító-és fertőtlenítő hab aerosol 60 cm-es hosszabbító szárral, épülete leírása

Leírás:
A/C rendszer tisztító/higienizáló hab – Nem Biocid.
Az Evaporator Cleaner Foam tisztítja és higienizálja a párologtatókat és légcsatornákat, abszorbeálva és kiszorítva az összes szennyeződést, mely hatással lehet a levegő minőségére (mint a por, kosz, allergének, mikroorganizmusok). Szintén megszűnteti a kellemetlen szagokat és friss, tiszta illatot hagy hátra.
Speciális összetevői miatt a termék hab formában kerül a tisztítandó felületre, ezért az Evaporator Cleaner Foam tökéletesen rátapad a párologtató lamelláira, így nagyfokú hatékonyságot biztosít.
A hosszabbító szárnak köszönhetően, a felhasználó mélyen bejuttathatja a habot a rendszerbe, ezzel is fokozva a hatékonyságot.

Használat:
Rázza fel használat előtt, tolja be a szárat a réseken keresztül, majd juttassa az Evaporator Cleaner Foam-ot a kezelni kívánt párologtatóba, amíg a hab ki nem jön a bordák közül. Hogy a légjáratokat is megtisztítsa, javasoljuk, hogy a szárat belülről lassan kifelé húzva szórja fel a habot a felületre. Várjon néhány percet, amíg a hab teljesen feloldódik, mielőtt újraindítaná a rendszert.


Minden jog fenntartva 2021
Optilube Kft.