EXTREME univerzális szivárgásgátló adalék járművek A/C rendszereihezEXTREME univerzális szivárgásgátló adalék járművek A/C rendszereihez
  • Klíma karbantartásEXTREME univerzális szivárgásgátló adalék járművek A/C rendszereihez leírása

Leírás:
Az Extreme a járművek A/C rendszereiben lévő gázszivárgásainak megszüntetésére, egy komplett és tartós szigetelést biztosítva. A mikro szivárgások hűtőgáz elvesztéshez vezetnek, melynek oka többféle lehet: okozhatja korrózió, a nem megfelelő forrasztások vagy más problémák.
A Extreme fluoreszkál, ha UV fénynek teszik ki. Polimer mentes és nem lép reakcióba a levegővel vagy párával. Ezzel szemben néhány más gyártó terméke polimert tartalmaz, amely reakcióba lép a levegővel és a párával, ezért bekeményedik a rendszer belsejében és ott elzáródásokat okozhat.
Az Extreme komponensek keveréke, mely összefér a hűtőközegekkel és a kompresszor kenőanyagokkal. Ezek a komponensek szét vannak osztatva egy univerzális kenőanyagban, úgy keringenek a hűtőrendszerben, mint a vér lemezkék a vérben. Az Extreme összetevői tehát jól elvegyülnek a hűtőközegben, nem rakódnak ki, állnak össze sehol a rendszer belsejében. Amikor egy szivárgás keletkezik az Extreme a hűtőközeggel és a kenőanyaggal együtt a szivárgás felé áramlik és elkezd ott felhalmozódni, így lelassítja a kiáramlást. Miközben a szivárgás mérete elkezd lecsökkenni, az Extreme kevésbé kötődik a kenőanyaghoz, a komponensek összetapadnak, tökéletesen leszigetelve végül a szivárgást. Az Extreme alkalmas olyan A/C rendszerekhez, melyek R134a és R1234yf gázzal működnek.
Az Extreme ideális megelőző karbantartásra is.

Használat:
Hogy megállapíthassuk azt, hogy a hűtőgáz veszteséget mikro szivárgások okozzák, amely lehetővé teszi az Extreme alkalmazását, csináljon vákuumot a rendszerben 5 percig, majd kapcsolja ki a vákuumpumpát. Állapítsa meg, hogy a vákuum fenntartható-e legalább 4 percig. Helyezze az Extreme-t az A/C rendszerbe: hígítási arány a kenőanyagba = 1:16 arányban. UNIVERZÁLIS ADAGOLÁS MINDEN JÁRMŰ A/C RENDSZERHEZ = 30 ml (1 fl. oz.). Töltse be a hűtőgázt és kapcsolja be a rendszert. Az Extreme véglegesen elzárja a szivárgást a normál működtetés során.

Az Extreme-t csak tapasztalt szakemberek használják, akik rendelkeznek a szükséges védőfelszereléssel.


Minden jog fenntartva 2021
Optilube Kft.