KIM hosszú hatóidejű tisztító- és felületfertőtlenítő koncentrátum.KIM hosszú hatóidejű tisztító- és felületfertőtlenítő koncentrátum.
  • Ho.Re.Ca. - Általános tisztítószerek

  • Ho.Re.Ca. - Padozattisztítás

  • Ho.Re.Ca. - Konyha-fürdőszobaKIM hosszú hatóidejű tisztító- és felületfertőtlenítő koncentrátum. leírása

KONCENTRÁLT, FERTŐTLENÍTŐ HATÁSÚ TISZTÍTÓSZER

Technikai információk
Kiváló fertőtlenítés és sterilizáló hatás, elsősorban az élelmiszeripari igényeknek megfelelően, de kiválóan és biztonságosan használható a létesítmény-higiénia, jármű tisztítás és a háztartás teljes területén. A termék széles skálájú felületaktív adalékok és modern, nem oxidatív mikrobiocid adalékok kombinációja.
A kimagaslóan erős és biztonságos fertőtlenítés mellett a termék kiváló tisztítószer, elpusztítja az összes baktériumot a kezelt felületen és kellemes illatot hagy maga után. A kvaterner ammónium sókon alapuló összetétele egy vékony védőréteget képez a baktériumokkal- és vírusokkal szemben, hosszú időn át. Semleges pH-ja a biztosíték arra, hogy egyáltalán nem károsítja még a kényes felületeket sem. Kellemes fenyő illatú.

Használati utasítás:
KÉZI FELHASZNÁLÁS:
Fertőtlenítőként: hígítsuk a terméket 1:50-100 arányban vízzel és permetezzük egyenletesen a tisztítandó felületre, majd töröljük át mikroszálas törlőkendővel vagy papírkendővel.
Tisztítószerként: hígítsuk a terméket 1:30-50 arányban vízzel és permetezzük egyenletesen a szennyezett felületre, majd távolítsuk el a feloldott szennyeződést egy nedves törlőkendővel.
Felmosószerként: Adjon az egy vödörnyi femosó vízhez 160 - 200 ml koncentrátumot, majd ezzel az oldattal végezze el a femosást. Hagyjuk a felületet felszáradni. 
MAGASNYOMÁSÚ MOSÓBERENDEZÉSSEL:
Hígítsuk a terméket 1:30-50 arányban és tartsuk a berendezés adagolóját a minimum szinten.


Figyelmeztetés:
Nincs különleges tanács.
Kémiai összetétel:
Nem ionos felületaktív adalékok, kationos adalékok (kvaterner ammónium sók), alkoholos oldószerek, segédanyagok, 
antibakteriális adalékok, parfüm, víz.
pH: 7


Minden jog fenntartva 2021
Optilube Kft.