LA ROSSA IN CREMA Kellemes illatú szemcsés ipari kézmosó, bőrvédő adalékokkalLA ROSSA IN CREMA Kellemes illatú szemcsés ipari kézmosó, bőrvédő adalékokkal
  • Kézhigiénia - KéztisztításLA ROSSA IN CREMA Kellemes illatú szemcsés ipari kézmosó, bőrvédő adalékokkal leírása

Tulajdonságok:
Folyékony, oldószer-mentes kéztisztító krém szantálfa illattal, mely ideális a foglalkozásszerű területeken, mint szerelő műhelyek, gumi szervizek, karosszériás műhelyek, vízvezeték szerelők, lakatos műhelyek, gépszerelő műhelyek, fémmegmunkálók, stb. 
Összetevőinek köszönhetően hatékoly és biztonságos a napi többszöri használata, mert védi-és hidratálja a bőrt, a benne lévő sericin* ápoló hatása révén. A mikroszemcséinek köszönhetően nagyon hatékony a makacs szennyeződések ellen.
Bőrvédő anyagként Sericin-t tartalmaz. Ez egy nemes protein, mely beborítja a természetes selyem szálait és arra szolgál, hogy táplálja-és védje azt. Egy védő filmréteget képez a bőrön és puhán, simán, bársonyosan tartja.
A Sericin bőrsimító, hidratáló hatású és
képes harcolni a bőr természetes öregedése ellen, tökéletesítve a bőr biológiai egyensúlyát.

Felhasználás: 
Tegyen néhány gramm pasztát a kezére, majd egyenletesen dörzsölje szét addig, míg a szennyeződés feloldódik, majd szakaszosan oldja fel és öblítse le folyóvízzel.

Ajánlott:
Zsíros szennyeződésekhez, mint Zsír, Olaj, Kenőanyagok, Szénhidrogének, Bitumen...

Adagolók: Hozzá tartozó fali tartót és/vagy fali adagolót is tudunk biztosítani.


Minden jog fenntartva 2023
Optilube Kft.