POWER CLEAN OUT nagynyomású tisztító spray kondenzátorokhoz (750 ml)POWER CLEAN OUT nagynyomású tisztító spray kondenzátorokhoz (750 ml)
  • Klíma karbantartásPOWER CLEAN OUT nagynyomású tisztító spray kondenzátorokhoz (750 ml) leírása

Leírás:
A POWER CLEAN OUT a megfelelő megoldás a kültéri kondenzátorok tisztítására még akkor is, ha azok nehezen elérhető helyen vannak.
A POWER CLEAN OUT-ot úgy tervezték, hogy folyamatos és nagy nyomást biztosítson. Ez lehetővé teszi a szennyeződések eltávolítását, melyek felhalmozódtak a lemezek között. A magas nyomás együttesen dolgozik a POWER CLEAN OUT tisztító hatásával annak érdekében, hogy növelje annak hatékonyságát anélkül, hogy agresszív anyagokkal rongálná a berendezés felületeit. A nagyteljesítményű szórófejnek köszönhetően még a néhány méterre lévő alkatrészeket is eléri, így nagyszerű helyettesítő olyankor, amikor nem tud magasnyomású mosóberendezést használni.
Nincs szükség öblítésre.

Használat:
Rázza fel használat előtt. Abban az esetben, ha közeli kezelést végez, tartsa magát 30 cm-es távolságra a tisztítandó berendezéstől, hogy elkerülje a termék visszafröccsenését. Végezzen rövid, egyenletes szórásokat. Makacs szennyeződések esetén várjon 30 másodpercet, majd permetezzen újra. Permetezzen a lamellák belsejébe, amikor a berendezés ki van kapcsolva. A tisztítószer túlzott felhalmozódása esetén törölje le azt egy száraz, puha ronggyal. Kapcsolja be a rendszert, hogy a maradék gyorsan elpárologhasson. A termék eltávozik a kondenz elvezető csőben. Nem szükséges leöblíteni.

A POWER CLEAN OUT-ot csak tapasztalt szakemberek használják, akik rendelkeznek a szükséges védőfelszereléssel.


Minden jog fenntartva 2021
Optilube Kft.