PROTEXINS PLUSPROTEXINS PLUS
  • Kézhigiénia - BőrvédelemPROTEXINS PLUS leírása

Leírás:
A Protexins Plus egy védő krém (“láthatalan kesztyű”), melyet spaciálisan a kéz és arc bőrének védelmére fejlesztettek ki egy innovatív receptúra alapján: többszörös emulgáló rendszerének (Víz/Olaj/Víz emulzió) köszönhetően ez a krém egyidőben védi-és regenerálja a bőrt. Az emulzió védő tulajdonságain felül a Protexins Plus stabilizálja a bőr védekezőképességét a munka közbeni idegen anyagok okozta túlterhelés ellen valamint segíti annak regenerációját.
Hosszú hatású hidratáló elemei kapcsolódva a bisabolol-al és a kamilla aktív hatóanyagaival adnak a Protexins Plus-nak kivételes regeneráló tulajdonságokat. A bőrön lévő védőhatás egyrészt a benne lévő olajok védőréteg regeneráló tulajdonságain, másrészt pedig a hamemil-ben lévő csersav pólus összehúzó hatásán alapszik.
A Protexins Plus jellemzői nagymértékben csökkentik a zárt munkaruha vagy munkavédelmi felszerelés bőrizgató hatását is. A Protexins Plus nem tartalmaz színezéket, szilikont vagy illatanyagot, ezért alkalmas az élelmiszer iparban történő használatra is.

Felhasználás területei:
Vegyipar, építőipar, gépipar (víz-bázisú anyagok, hűtő-kenő folyadékok), kerámia-és csempe gyártás, élelmiszeripar és vendéglátás, takarító cégek, kertészetek, fodrászatok, stb.

Védelem a következők ellen:
Gyenge savak, lúgok, víz alapú oldatok, hűtő-kenő folyadékok, vízbázisú festékek, sók, tisztítószerek, beton, mész, műtrágya, szorosan záródó munkaruhák, stb.


Minden jog fenntartva 2023
Optilube Kft.