UKLIN szageltávolító kezelés vizeletszag ellenUKLIN szageltávolító kezelés vizeletszag ellen
  • ERRECOM létesítményhigiéniai termékekUKLIN szageltávolító kezelés vizeletszag ellen leírása

Leírás:
Az UKLIN az ideális megoldás a kellemetlen szagok eltávolítására számos különböző felületről. Az UKLIN-ra nem, mint parfümre kell gondolni ami csak elfedi a kellemetlen szagokat, hanem mint egy hatékony megoldásra, ami képes elkülöníteni a kellemetlen szagok forrását a kezelt felülettől, abszorbeálva azok molekuláit.
Az UKLIN valójában a kellemetlen húgyszag (emberi és állati) semlegesítésére lett kifejlesztve.
Kellemes illatának köszönhetően az UKLIN tökéletes termék beltéri felhasználásra. Ezzel ellentétben az állatok viszont rosszul reagálnak a termék szagára, ezért az UKLIN képes megtörni az állatok idegesítő szokásait. Az UKLIN nem károsítja a felületeket. Egyáltalán nem hagy hátra maradványokat. Öblítése lehetséges a szag kellemetlenégétől függően

Használat:
A kannás koncentrátum esetén hígítson be egy szükséges mennyiséget vízzel (adjunk hozzá nagyobb mennyiséget erőteljesebb szag esetén). A szórófejes változat használatra kész!
Lehetőleg permetezze a terméket közvetlenül a problémás felületre vagy annak környékére, majd hagyja, hogy kifejthesse a hatását. Öblítse le a felületet, ha nagy mennyiségű terméket használt.


Minden jog fenntartva 2021
Optilube Kft.