UNCLOG professzionális dugulás elhárító eldugult lefolyókhozUNCLOG professzionális dugulás elhárító eldugult lefolyókhoz
  • ERRECOM létesítményhigiéniai termékekUNCLOG professzionális dugulás elhárító eldugult lefolyókhoz leírása

Leírás:
Az UNCLOG egy nagy hatékonyságú savas lefolyótisztító melyet teljesen eldugult lefolyó rendszerekhez fejlesztettek ki, ahol a lúgos lefolyókezelő szerek már csődöt mondanak. Feloldja a szappanokat, penészgombákat, étel lerakódásokat, papírt, gézt és még a hajat is, elkerülve a kellemetlen szagok kialakulását.
Használható bármilyen típusú lefolyó rendszerben, legyen az fém vagy műanyag. Az UNCLOG egy korrózió-gátló adalékot is tartalmaz annak érdekében, hogy csökkentse a krómozott alkatrészek károsodásának kockázatát.

Használat:
Az UNCLOG-ot elsősorban száraz csatornában lefolyónál (amiben nem vízzel fedett). Amennyiben a dugulási körülmények ezt nem teszik lehetővé, legyen óvatos, amikor a terméket a vízbe önti, mert heves, fröcsköléssel járó reakció várható.
Töltse fel teljesen az UNCLOG-gal a lefolyót, kerülve a külső fém alkatrészekkel való érintkezést.
5 perc behatási idő után nyissa ki a vízcsapot vagy öntsön megfelelő mennyiségű vizet a lefolyóba. Az első másodpercekben kellemetlen szagú füst keletkezhet, de a lefolyó visszanyeri normál működését. Gőzképződés esetén kerülje annak közvetlen belélegzését és lehetőleg megfelelő módon szellőztesse a helyiséget.
Abban az esetben, ha az öblítés folyamán víz elkezdene felgyülemleni a lefolyó előtt, zárja el a vizet és hagyja lefolyni, majd folytathatja az öblítést. Néhány esetben, amikor a dugulás nagyon erős, szükségessé válhat a kezelés újbóli megismétlése.
A teljes lefolyórendszer elzáródások elkerülése érdekében ajánlott az UNCLOG havi rendszerességű használata.
Azt javasoljuk, hogy a terméket csak tapasztalt szakemberek használják, akik fel vannak szerelve a megfelelő védőfelszereléssel a feladat elvégzéséhez.


Minden jog fenntartva 2021
Optilube Kft.